Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Ο τούρκος (που έχει τον Ιερώνυμο στο βρακί του), μίλησε!!!..

Ατόπημα Βαρθολομαίου που μίλησε για "λαούς του Αιγαίου"!

Ατόπημα χαρακτήρισαν διπλωματικές πηγές τον όρο «λαοί του Αιγαίου» που χρησιμοποίησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην ομιλία του κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Αιγαίο» του Ηλία Μέλλου (Βενέζης), αφού θυμίζει το «Αιγαιακή Μακεδονία» - τον όρο που εφηύρε ο Τίτο και αναφέρεται στην «ανεξάρτητη Μακεδονία» που ονειρεύονται οι Σκοπιανοί και η οποία φτάνει μέχρι τη Χαλκιδική!

Κ. ΦΩΚΑΣ

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2008

www.espressonews.gr

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αγαπητή φίλη, κ. Αναστασία Ζαβιτσιάνου («zanasima»), χαίρε!

Διάβασα το σχόλιο σου, και σε ευχαριστώ που δεν μας ξεχνάς, αλλά μας επισκέπτεσαι, μας διαβάζεις και μας σχολιάζεις.

Βέβαια, το πιο μεγάλο ενδιαφέρον σου είναι (ήταν πάντα) για τον Βαρθολομαίο και την απαράδεκτη στάση του σε διάφορα εκκλησιολογικά θέματα αλλά και (κυρίως) για τα όσα κακά κάνει στην περίπτωση του μοναστηρίου σας (με το παλαιό) στο Άγιο Όρος.

Αυτά λοιπόν (τα τελευταία νέα) που στο σημερινό σου σχόλιο αναφέρεις (σχετικά με την επίσκεψη του Πατριάρχη, κλπ), εγώ τα αγνοώ διότι δεν παρακολουθώ καθόλου, τον τελευταίο καιρό, την επικαιρότητα: Δεν διαβάζω ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ακούω ραδιόφωνο!

Αυτές και αν είναι ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ε;

Έτσι, δεν μπορώ να πάρω θέση, σχετικά, αλλά ούτε και να δημοσιεύσω (για την δεοντολογία και μόνο) το σχόλιο σου, και λυπούμαι γι αυτό.

Σε χαιρετώ! :-)

Φιλικότατα,
Παναγιώτης