Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Re: Blog «ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ»

Re: Blog «ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ»

Κυριακή, 10 Αύγουστος 2008, 4:21

Πατήρ Αντώνιος: «Αυτό το θέμα με προβληματίζει πολύ όλα τα αλλά με το τι κάνουν
στο κρεβάτι τους οι........είναι δικό τους το κορμί και η ψυχή αυτή θα είναι αναπολόγητοι στην τελική κρίση αλλά το ότι ετοιμάζουν τον δρόμο του Αντίχριστου και δεν σέβονται οι ίδιοι τις αποφάσεις των συνόδων θέλει προσοχή δεν είναι αστεία..... θα καταχωρήσω το θέμα στην σελίδα μου.»

Κυριακή, 10 Αύγουστος 2008, 5:45

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος:

Πάτερ Αντώνιε,

Είστε του παλαιού εορτολογίου;

Αν ναι, τότε καταλαβαίνω την ευαισθησία σας για το ζήτημα αυτό (του Βαρθολομαίου), και σας ευχαριστώ για την πρόθεση σας να καταχωρήσετε τα θέματα του ιστολογίου μου (με το όνομα αυτό), στην ιστοσελίδα σας.

Δεν είναι όμως το Οικουμενιστικό, το μόνο θέμα, αυτό που έχει αποκλειστικότητα και προτεραιότητα (που έγινε σημαία από το μοναστήρι «σας»), δεν είναι αφορμή για να παραγκωνίζετε κάθε άλλο εξίσου σημαντικό θέμα!

Αυτό, το εγωιστικό (αυτό το «κόλλημα» σας), είναι παρεξηγήσιμο!

Αίρεση ο οικουμενισμός, πάτερ μου, αλλά αίρεση και ο Νικολαϊτισμός! Πώς προσποιείστε ότι το αγνοείτε; Μήπως διότι τέτοια (και πολύ περισσότερα) «κουσούρια» ταλανίζουν, και, την παλαιοημερολογίτικη εκκλησία, και γι αυτό δεν σας συμφέρει η αναφορά (περί κιναιδισμού), και, σε αυτό το θέμα; Τι μήπως, αφού έτσι είναι!..

Παναγιώτης

http://xairete.blogspot.com/2008/08/re-blog.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: