Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Διψάει για αίμα ο ανατολίτης …


Διψάει για αίμα ο ανατολίτης …

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παρόν σχόλιο εστάλθηκε 3 φορές στο ecclesianet.blogspot.com με αφορμή την ανακοίνωση του Πατριάρχη για το Ραμαζάνι και τις 3 το έκοψε η λογοκρισία.
Τι συμβαίνει άραγε;Δεν είναι υβριστικό , μόνο κριτικό είναι.
Το παραθέτω.


Μόνο λύπη προκαλούν οι δηλώσεις του Πατριάρχη.
Εξισώνει την Ορθοδοξία με το Ισλάμ.
Ο θεός είναι ο ίδιος;Η αληθινή εξ αποκαλύψεως Εκκλησία μας είναι το ίδιο με το βίαιο δημιούργημα του Μωάμεθ;
Τέτοιες δηλώσεις δεν επιτρέπονται ούτε για διπλωματικούς λόγους.
Η σιωπή είναι προτιμητέα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου Παναγιωτη
Σιγουρα ειναι οπως τα λες ,σε ευχαριστω που τα λες και δεν φοβασε,ειμαι μαζι σου και το ξερης για το θεμα αυτο,οι πραγματικοι Εσφιγμενιτες εχουν δικιο,οοοοοολα τα δικια της γης,ομως ας μην ξεχναμε οτι ζουμε σε πολλη αποκαληπτικους καιρους θα πρεπει λοιπον να κοιταμε και να βλεπουμε πολλη καλα,γιατι γινετε το καθε πραγμα,ετσι πιστευω εχη επιτρεψη και ο Θεος για τους ανθρωπους αυτους,πολλες φορες το εχω πει ,δεν μπορη κατι θα γινη,και το περιμενω η Μανα ολου του κοσμου δεν αφηνη κανενατης παιδι παραπονεμενο και ειμαι σιγουρη οτι και τωρα ,κατι μεγαλο,κατι φοβερο θα γινη απο Εκεινη,ο τουρκος δεν "φοβατε"Θεο,δεν μπορη ομως! ξερη οτι μια στιγμη,για εκεινη την στιγμη που ειναι για ολους 2 μετρα τον περιμενουν και αυτα οχι σωστα,οσο και να μην φοβατε καποιες βελονιες στο στομαχι θα της εχη.
Και ξερης κατι τι να του πη και ο Εφραιμ?αυτος προς το παρων ξυνη τα γενια του,μια και του τρωνε το προσωπο,πες,πες το ματι πολλα κακα φαιρνη.
Παναγιωτη θα τα ξαναπουμε ωτα για υπνο.
Σου ευχωμε αυριο να ειναι μια πολλυ καλη ημερα.
Αναστασια.